اطلاعات درباره آفرود
رشته آفرود سواری با توجه به جذابیت بالایی که دارد در دهه های اخیر توانسته افراد زیادی را به سمت خود جلب کند. این جذابیت جوانان کشور ما را نیز به سمت خود کشانده است. کشور ما نیز به دلیل تنوع اقلیم های فراوان موقعیت های بسیار مناسبی را برای آفرود سواری دارد. درست است که کشور ما به دلیل تحریم بودن و محدود بودن صادرات و واردات شاید امکانات آفرود مثل دیگر کشور ها متنوع و زیاد نباشد ولی باز هم با همه این موضوعات انواع مختلف ماشین و وسایل مختلف برای آفرود سواری وجود دارد. امروز در این دودف سعی داریم که به آفرود سواری بپردازیم به صورت کلی بررسی کنیم که آفرود چیست و ریشه آن کجاست و از چه زمانی شروع به وجود آمدن کرد و به صورت کلی یک اطلاعات کلی درباره افرود به کسانی بدهیم که میخواهند با این رشته اشنا شوند پس اگر شما هم از این دسته از افراد هستید می توانید تا انتهای این مطلب باما همراه باشید. قطعا این مطلب برای شما مفید خواهد بود.
همه چیز درباره آفرود
مهم نیست که شما در رمل های شنی یا مسیر های سنگلاخی یا در میان گل و لای به آفرود میپردازید شما برای این کار نیازمند به تجهیزات خاصی هستید که توانید سفر های آفرودی را به پایان برسانید و حتی داشتن یک ماشین دو دیفرانسیل هم برای این کار کافی نیست و شما برای این کار باید تمام تجهیزات خاص و ایمنی و آسایش را همراه خود داشته باشید. در ادامه ی ما قصد داریم به تجهیزاتی که شما نیاز دارید آن را همراه داشته باشید تا بتوانید یک سفر راحت را برای خودتان به ارمغان بیاورید
بهتر است همیشه بر ماشین و ویژگی های آن تسلط داشته باشیم و بدانید که چرخ های زاپاس و وسایل یدکی کجا هستند و چگونه تعمیر و جایگزین میشوند و از سلامت هر چهار چرخ و دیفرانسیل خود از سلامت هر لحاظ اطمینان حاصل کنید. حتما ابعاد و توان مشخصات و وزن و ارتفاع ماشین را به طور دقیق بدانید.
زاویه های ورود و خروج خودرو ها
ماشین شما میتواند با زمین 3 نوع زاویه متفاوت بسازد که ما در اینجا توضیحاتش را برایتان می آوریم
زاویه ی نزدیک شدن : اگر یک خط فرضی از محل تماس چرخ های جلو با زمین تا اولین نقطه ی سپر جلو در نظر بگیرید زاویه ای تقریبی به دست می آید. به این زاویه زاویه ی نزدیک شدگی می گویند.
زاویه ی انحراف : اگر یک خط فرضی از محل تماس چرخ های عقب با زمین تا اولین نقطه ی سپر عقب در نظر بگیرید زاویه ای تقریبی به دست می آید. به این زاویه زاویه ی انحراف می گویند.
رمپ : بیش ترین زاویه ای که ماشین آفرودی تان در یک سرپایینی بدون گیر کردن دیفرانسیل با زمین می تواند داشته باشد را زاویه ی رمپ می گویند.
شناختن این زاویه ها باعث میشود که شما راحتر بتوانید از مناطف مختلف عبور کنید. البته اینکه بدانید کمترین ارتفاع را کدام قسمت از ماشینتان دارد نیز مهم است. ماشین سواری با خودروهای دو دیفرانسیل با دیگر ماشین ها متفاوت است قبل از سفر اطمینان کامل داشته باشید که روی خودروی خود در پیچ ها تسلط کافی را دارید
منبع: https://www.dodeff.com/information-about-off-roading/